1 septembrie 2010

Ma vrea cineva?

Am doua luni, sunt cuminte, sanatos si jucaus.
Nu sunt pretentios la mancare si nu ripostez cand sunt imbaiat.
Lumea spune ca sunt frumusel, pictat deosebit de mama-natura: pe spate si pe un picior sunt tarcat (cafeniu deschis), iar pe burtica si pe trei picioare am blanita alba. "Burtica de lebada" - spune mama mea temporara - acum locuiesc la o curte, sunt fericit, dar, in curand nu va mai fi nimeni cu mine acolo si nu stiu ce ma fac, zau!




la joaca ( cu fratele meu)




aici dorm langa fratele meu




ma joc cu ce gasesc




cascam si eu, ca omu' dupa somn






Uite ce cumintel stau pe scaunel!
Ma vrea cineva?

4 comentarii:

  1. În ce oraş eşti, pisoiaşule?
    Mami a mea are în Bucureşti o mătuşă bătrână care îşi doreşte un motănel (unul singur, e bătrână, are 88 de ani, nu poate avea grijă de mai mulţi). Vrea un motănel blând, care să stea cu ea în apartament.
    Iar mami a mea o să aibă grijă să nu rămână motănelul pe drumuri dacă o să se-ntâmple ceva cu bătrânica.
    Aşa că, dacă eşti bucureştean, lasă un comentariu pe pe blogul meu, cât mai curând (noi nu stăm în Bucureşti, dar mami o să vină acolo săptămâna viitoare).
    O să scriu oricum despre blogul ăsta şi pe blogul meu, ca să aibă cât mai mulţi cititori - cu speranţa că printre ei vor fi şi oameni dornici să adopte pisicuţe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteți frumoși și dulci! Pisoiașule, tare aș vrea să găsești părinți pe măsura dragălășeniei tale. Poți să ai încredere în Grișka, este formidabil! Serafina, pisicuța noastră, are un Premiu pentru voi, pisoiașilor!
    AICI:
    http://mirelapete.dexign.ro/2010/09/premii-de-la-snejinka-tano-%C8%99i-capi-via-cella/
    O ZI FRUMOASĂ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Griska, gestul tau e atat de uman...pardon, pisicesc! Cu asa prieteni de nadejde sa tot pleci la drum, multumesc mult pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, multumesc pentru gandurile tale bune, Serafina e si ea f.f.f. dragalasa si m-am bucurat cand am citit cat e de iubita

    RăspundețiȘtergere